Mistä ja miten?

Ostamalla taidetta Valokuvagalleria Hippolyten välittämänä tuet Valokuvataiteilijoiden liiton toimintaa ja taiteilijoiden edunvalvontaa.

Valokuvagalleria Hippolyten näyttelyssä teokset ovat myynnissä

Hippolytessä järjestetään vuoden aikana noin 10-12 näyttelyä, joiden teokset ovat myynnissä. Näyttelyn teosluettelosta näet teostiedot, myös teoksen hinnan.

Valokuvataiteen suurin myyntitapahtuma Suomessa
Art Fair Suomi -teosvälitystapahtuma järjestetään yhteistyössä kokeellisten taiteenalojen taiteilijoita edustavan Muu ry:n kanssa kerran vuodessa. Tapahtuma järjestetään Kaapelitehtaalla.

Hippolytessä on esillä myös valokuvataiteilijoiden esittelymateriaalia
Näyttelyistä myytävien teosten lisäksi galleriassa on jäsentaiteilijoiden portfolioita, näyttelyluetteloita, kirjoja sekä muuta esittelymateriaalia. Gallerian henkilökunta voi selvittää teosten saatavuuden, hinnan ja muut tarpeelliset yksityiskohdat.

Teoksen ostaminen
Kun hankintapäätös on tehty, laaditaan teoksesta ostosopimus ja sovitaan ajankohdasta jolloin teos on noudettavissa. Gallerian henkilökunta merkitsee myydyn teoksen punaisella tarralla. Jos haluat miettimisaikaa, teos merkitään vihreällä tarralla. Valokuvaa vedostetaan yleensä useampi kappale, joten aina kannattaa kysyä!

Maksu suoritetaan yleensä laskulla ennen noutoa. Osamaksu on myös mahdollinen.

Galleriassa on myynnissä myös valokuvakirjoja, postikortteja, kuvasalkkuja yms.

Tilaa Hippolyten uutiskirje