Osta taidetta!

Ostamalla taidetta Valokuvagalleria Hippolyten välittämänä tuet Valokuvataiteilijoiden liiton toimintaa ja taiteilijoiden edunvalvontaa.

Valokuvagalleria Hippolyten näyttelyssä teokset ovat myynnissä
Hippolytessä järjestetään vuoden aikana noin 10-12 näyttelyä, joiden teokset ovat myynnissä. Näyttelyn teosluettelosta näet teostiedot, myös teoksen hinnan.

Valokuvataiteen suurin myyntitapahtuma Suomessa
Art Fair Suomi -teosvälitystapahtuma järjestetään yhteistyössä kokeellisten taiteenalojen taiteilijoita edustavan Muu ry:n kanssa kerran vuodessa. Tapahtuma järjestetään Kaapelitehtaalla. Liitto järjestää myös muita teosvälitystapahtumia, joista tiedotetaan aina tapauskohtaisesti.

Hippolytessä on esillä myös valokuvataiteilijoiden esittelymateriaalia
Näyttelyistä myytävien teosten lisäksi galleriassa on jäsentaiteilijoiden portfolioita, näyttelyluetteloita, kirjoja sekä muuta esittelymateriaalia. Gallerian henkilökunta voi selvittää teosten saatavuuden, hinnan ja muut tarpeelliset yksityiskohdat.

Kiinnostavan teoksen löydyttyä:

  1. Tarkasta saatavuus. Punainen tarra tarkoittaa myytyä teosta, vihreä varattua teosta. Huomaa, että valokuvaa vedostetaan yleensä useampi kappale.
  2. Nappaa henkilökuntaa hihasta. Kerro, mistä teoksesta olet kiinnostunut. Henkilökunta voi auttaa, vaikka et olisi ostopäätöstä vielä tehnyt. Henkilökunnalla voi olla myös lisätietoa teoksesta.
  3. Kun olet päättänyt ostaa teoksen, kirjoitamme kanssasi ostosopimuksen. Teoksen voi maksaa saman tien tai myöhemmin laskulla.
  4. Maksetun teoksen voi noutaa näyttelyn päätyttyä.

 

HUOM! Valokuvataiteilijoiden liitto välittää jäsentensä teoksia muutenkin kuin näyttelyiden kautta. Voimme auttaa sinua löytämään etsimäsi teoksen.

Galleriassa on myynnissä myös kehystämättömiä vedoksia, valokuvakirjoja ja postikortteja.

Tilaa Hippolyten uutiskirje